Renovatie

Ontdek de mogelijkheden van renovatie door Bouwbedrijf Vathorst en geeft uw bestaande woning weer een tweede kans!

Het renoveren van je woning brengt niet alleen een frisse uitstraling met zich mee, maar het biedt ook tal van andere voordelen die jou en je huis ten goede komen. Door te renoveren, geef je niet alleen verouderde elementen een moderne touch, maar verleng je ook de levensduur van je huis. Denk aan het vervangen van verouderde installaties, het toevoegen van isolatie en energiezuinige oplossingen. Hierdoor wordt niet alleen jouw leefruimte comfortabeler, maar bespaar je ook op de lange termijn op energiekosten.

Waarom renoveren?

Modernisering

Waardevermeerding woning

Aanpassing veranderende behoeften

Wat valt er onder renovatie?

Alles strippen

Dit omvat het verwijderen van oude materialen en structuren, waardoor een leeg canvas ontstaat voor de aanstaande vernieuwing.

Nieuwe elektra, CV en loodgieterswerk

Het hart van je woning wordt vernieuwd met nieuwe elektrische systemen, efficiënte CV-installaties en vakkundig loodgieterswerk. Hierdoor geniet je niet alleen van een comfort, maar ook van een duurzamere woning.

Vloerverwarming

Onze renovatie omvat de installatie van vloerverwarmingssystemen, waardoor elke stap in je vernieuwde woning warm aanvoelt.

Stukadoren van de woning

Een goede afwerking is de sleutel tot een mooie uitstraling. Onze ervaren mensen zorgen voor professioneel stukadoorswerk, waardoor muren en plafonds er strak uitzien.

Woning verduurzamen

Duurzaamheid is een belangrijk begrip tegenwoordig, zowel voor kostenbesparing als het milieu. We implementeren energiebesparende maatregelen en duurzame materialen (zoals isolatie), waardoor jouw gerenoveerde woning niet alleen toekomstbestendig is, maar ook milieuvriendelijk.

Nieuwe badkamer

Laat door ons een nieuwe badkamer zetten. Van ontwerpen tot installeren van een nieuwe badkamer die voldoet aan de nieuwste trends en jouw persoonlijke smaak.

Nieuwe keuken

De keuken is een centrale kamer in huis. Wij bieden op maat gemaakte keukenrenovaties. Zo plaatsen vervangen we oude apparatuur en bouwen we bestaande keukens om.

Kozijnen

Laat natuurlijk licht binnen en geniet van een verbeterde isolatie met nieuwe kozijnen. Onze renovatie omvat het vervangen van verouderde kozijnen, waardoor jouw woning niet alleen een frisse uitstraling krijgt, maar ook energiezuiniger wordt.

Onze renovatie
projecten