Verbouw

Ontdek de mogelijkheden van verbouwing door Bouwbedrijf Vathorst en breng nieuw leven in jouw bestaande woning. We creëren extra ruimte en moderniseren bestaande kamers.

Het verbouwen van een woning biedt een scala aan voordelen die zowel de levenskwaliteit als de waarde van de woning kunnen verhogen. Allereerst stelt een verbouwing jou in staat om jouw huidige leefruimte aan te passen aan veranderende behoeften, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. Dit kan variëren van het vergroten van een keuken tot het creëren van extra slaapkamers of een thuiskantoor.

Waarom verbouwen?

Waardevermeerding woning

Meer leefruimte in de woning

Meer comfort

Wat valt er onder verbouw?

Zolderverbouwing

Geef jouw zolder een nieuw leven met onze gespecialiseerde zolderverbouwingen. Of je nu extra slaapkamers, een studeerkamer of een recreatieruimte nodig hebt, wij richten de zolder naar jouw wensen in. Overweeg ook de toevoeging van een dakkapel voor extra licht en ruimte, waardoor jouw zolder een waardevolle leefruimte wordt.

Uitbouw

Creëer meer ruimte en comfort in je woning met onze uitbouwoplossingen. Of het nu gaat om een uitbreiding van de woonkamer, keuken of een extra slaapkamer, wij zorgen voor een uitbreiding van je leefruimte.

Aanbouw

Onze ervaren vakmensen staan klaar om jouw huis compleet te maken. Of je nu een extra badkamer, een ruimere keuken of een serre wilt toevoegen, wij leveren hoogwaardig vakmanschap en zorgen voor een uitbreiding die past bij de stijl van jouw huis.

Opbouw

Wil je de hoogte in bouwen? Onze opbouwoplossingen bieden de mogelijkheid om extra verdiepingen toe te voegen aan jouw bestaande woning. Maximaliseer de ruimte en geniet van een mooi uitzicht met onze op maat gemaakte opbouwprojecten.

Veranda

Wij realiseren een veranda die perfect aansluit op jouw levensstijl. Onze vakmensen zorgen voor hoogwaardige materialen en vakkundige installatie, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van jouw buitenruimte.

Andere bijgebouwen

Bijgebouwen bieden onbegrensde mogelijkheden voor verbouwing. Of het nu gaat om een gastenverblijf, een fitnessruimte of een hobbyruimte, wij helpen bij het realiseren van de ideale aanvulling op jouw woning. 

Onze verbouwings
projecten