Nieuwbouw

Als toonaangevend bouwbedrijf zijn we trots op onze expertise in nieuwbouwprojecten. We hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige nieuwbouwwoningen.

Het bouwen van een nieuwbouwwoning biedt talloze voordelen die de investering meer dan waard maken. Allereerst geniet je van de vrijheid om jouw huis te ontwerpen. Daarnaast profiteer je van de nieuwste bouwtechnieken en materialen, wat resulteert in een duurzame en toekomstbestendige woning met minder onderhoud. Nieuwbouwwoningen voldoen vaak aan de nieuwste milieustandaarden, waardoor ze energiezuiniger zijn en lagere operationele kosten hebben. Tot slot biedt het bouwen van een nieuwbouwwoning financiële voordelen, omdat je minder snel geconfronteerd wordt met onverwachte onderhouds- en renovatiekosten. 

Waarom nieuwbouw?

Moderne voorzieningen

Lage onderhoudskosten

Modern ontwerp

Gepersonaliseerd

Wat valt er onder nieuwbouw?

Alles regelen voor nieuwbouw woningen

Laat de stress van projectmanagement achterwege en vertrouw op ons ervaren team om alle aspecten van jouw nieuwbouwproject te coördineren. Wij zorgen voor een gestroomlijnde uitvoering, zodat jij je kunt richten op het vormgeven van jouw droomwoning.

Stukadoren

Onze vakkundige stukadoors leveren hoogwaardig werk dat de basis legt voor een perfect afgewerkte woning. Van gladde wanden tot verfijnde texturen, wij zorgen voor een stijlvolle en duurzame afwerking.

Schilderwerk

Geef jouw nieuwbouwwoning de finishing touch met ons deskundige schilderwerk. Van de voorbereiding tot het aanbrengen van de laatste verflaag, wij streven naar perfectie en duurzaamheid.

Voorbereiding plaatsen badkamer

Laat de voorbereiding van jouw badkamer aan ons over. Wij zorgen voor een naadloze integratie van leidingen en aansluitingen, zodat de installatie van jouw badkamer soepel verloopt.

Voorbereiding plaatsen Keuken

Onze expertise strekt zich uit tot de voorbereiding van jouw keuken. Wij zorgen voor de ideale infrastructuur, zodat de plaatsing van jouw keukenapparatuur en kasten goed verloopt.

Tegelwerk

Of het nu gaat om vloeren, wanden of accenten, ons tegelwerk is een werk op zich. Kies uit een scala aan stijlen en materialen om jouw nieuwbouwwoning een uniek en persoonlijk karakter te geven.

Onze nieuwbouw
projecten